Kosmetisk Cupping og Gua Sha

Kosmetisk cupping

Cupping er ligesom Gua Sha en ældgammel behandlingsmetode fra det fjerne østen. Cupping stimulerer bindevævet, så blodcirkulationen øges. Cupping kan bruges kosmetisk både i ansigtet og på kroppen. I kosmetisk cupping behandlingen bruges små fine cupper af både glas og silikone. Fine rynker & linjer i ansigtet udlignes og kan helt eller delvist fjernes. Cupping giver smuk og blød hud, da det, udover at rense bindevævet, skaber en fantastisk blod cirkulation. Det betyder samtidig at huden tilføres ekstra ilt og næringsstoffer – alt hvad din hud skal bruge for at se sund, stram og velnæret ud.

Nogle skønhedseksperter har endog kaldt kosmetisk cupping for det nye og naturlige Botox.

Kosmetisk cupping massage i ansigtet

Gua Sha

Gua Sha er en del af traditionel kinesisk medicin (TCM). Gua Sha har været anvendt i østen i flere tusind år. Gua Sha massagen / behandlingen får din hud til at se mere ensartet og sund ud. Gua Sha masserer dit fine bindevæv i ansigtet og øger blodcirkulationen og giver derfor mere ilt og ikke mindst næringsstoffer til cellerne. Samtidig stimuleres lymfesystemet. Gua Sha behandlingen foregår i et afslappende og behageligt niveau, hvor huden forsigtigt ”skrabes” med forskellige Gua Sha sten. Jeg anvender f.eks. Jade, horn, rosa kvarts m. flere.

”Gua” betyder at gnide eller skubbe på kinesisk. ”Sha” er et udtryk, der beskriver blodtilstrømningen i overfladen af vævet, hvor der behandles. ”Sha” kalder man også de små røde prikker, eller det ”udtræk” der kommer frem på huden efter behandling med Gua Sha. Ved Gua Sha i ansigtet vil der typisk ikke komme direkte røde mærker eller udtræk, men huden vil efterlades med et sundt udtryk, med en svag rødlig tone.

 

 

Kosmetisk cupping i ansigtet
Kosmetisk cupping massage i ansigtet