a la mormor

En grydefuld
nok til 2-3 personer

Ingredienser

2 kyllingebryster
1 øko løg
1 dåse øko kokosmælk
2 tsk. Salt
1 tsk. Peber
1 bundt friske øko asparges
1 spsk. kokosolie til at stege i
Evt. kylling kraft eller øko kraft tern

Sådan gør du:

Riv løget, eller skær det i små tern.
Rens og skær kyllingbrysterne i tern/stykker efter egen smag.
Skyl asparges
Skyl broccoli og blomkål hvis du har valgt dette som tilbehør

Sund kylling i asparges
Sund Kylling i asparges
  • Blancher løg i en gryde.
  • Tilsæt kyllingetern og blancher dem i 2-3 minutter, indtil de er hvide, men ikke tørstegt
  • Tilsæt kokosmælk
  • Tilsæt salt og peber
  • Kog op og derefter under låg for svag varme i 5-10 minutter
  • Jævn sovsen med kikærtemel
  • Tilsæt fyld
  • Smag til inden servering
  • Server evt. med kogt/dampet broccoli og blomkål eller søde kartofler eller rodfrugter tilberedt i ovn
Sund kylling i asparges
Sund kylling i asparges

Fyld

  • Rens et bundt asparges og skær dem i små passende stykker
  • Kog dem i 4-5 minutter indtil de er bløde, men ikke kogt ud

Gode råd

  • Du kan tynde sovsen med vandet fra de kogte broccili eller asparges.
  • Herefter kan du jævne den med en jævning bestående af kikærtemel og vand. Brug en melryster.

Så nemt er det!

Velbekomme!

Sund kylling i asparges