Sund hjemmelavet Salat olie
Lav din helt egen salat olie – så ved du hvad du spiser!
Sådan kommer du igang ?

Følg opskriften eller tilsæt de krydderurter du har eller kan få fat på eller måske bare ELSKER ❤️ eksempler på andre ideer du kan tilsætte er koriander, spidskommen eller kardemomme eller noget helt andet.
– du bestemmer.

Her er en der virker og den er prøvet af på MANGE smagsløg ? og med succes ?

ALT ØKOLOGISK

Persille
Mynte blade (jeg har tilsat 3 forskellige slags)
Spicy basilikum
Rød basilikum
Klassisk basilikum
Ananas salvie
Gurkemeje pulver eller frisk
Ingefær pulver eller frisk
Sesamolie
Havsalt
Peber

– Skyl alle krydderurterne grundigt
– Hak eller klip dem i meget fine bitte små stykker
– Brug din egen flaske til olien (bare den er mørk og af glas) eller en brugt olieflaske
– Placer en tragt i flasken og brug enden af en træ grydeske til forsigtigt at stoppe de hakkede krydderurter ned i flasken.
– Hæld nu sesamolien ned i tragten, så det sidste kommer med. Fyld maks op til 3/4 af flasken i første omgang og ryst grundigt. Fyld herefter – op, men lad lidt plads være tilbage, så den kan rystes igen når du skal bruge den.

Olien skal naturligvis stå i køleskabet og altid i en mørk flaske.

Velbekomme